Fontos! Ez az interaktív játék a kedvenc 'akasztós' betûfejtõ mintájára mûködik rajz nélkül. Futtatásához engedélyezni kell a javascript motort a böngészõdben, ha le van tiltva (IE); a Firefoxban és a Chrome-ban alapbeállításként fut.
Ha a 'KÖV' gombbal bekérted a feladatot, a sárga mezõben megjelenik a megfejtést körülíró szöveg, a pirosban pedig annyi csillag, ahány betû, szóköz és egyéb írásjel van a szóban, szókapcsolatban. A betúk kitalálásával keresheted meg a megoldást. Csak a virtuális billentyûzetet használhatod. Válthatsz a nagy- és kisbetûs készlet között. Kattintáskor megjelennek a keresett betûk a csillagok között, ha találat van. Ellenkezõ esetben a szürke sorban kiírja a rossz betûket. Itt láthatod a bekért feladatok sorszámát is. Négy életed van egy feladathoz, de ha elfogynak (fekete háttérrel), addig játszhatsz tovább, míg el nem találod.
A feladatokat véletlenszám-generátor küldi. A sorrend mindig változik. Ismétlõdés nincs, és minden feladat sorra kerül. Annyi pontot gyûjthetsz, ahány feladat van.
A program számolja a játékindításokat, de nem gyûjt adatokat, így pontszámokat sem. Ha el akarod tenni az eredményt, lefotózhatod a képernyõt az ALT+PrintScreen vagy ALT+insert/prt sc gombok együttes lenyomásával. Ezután be kell másolni a vágólap tartalmát a Paint program üres lapjára (Szerkesztés_Beillesztés), majd elnevezés és mentés.

Ha valami problémátok van a játékkal, nekem jelezzétek.

___________Jó gyakorlást és szórakozást: István bácsi_________